divendres, 21 d’octubre de 2016

Cervià farà olor de safrà

A mitjans d'octubre sol començar la collita del safrà i aquest dissabte, dia 22, Cervià de les Garrigues torna a celebrar una jornada festiva relacionada amb aquest producte, que des de fa uns anys ha anat despertant interès i atraient cultivadors, tant per les bones característiques de la terra garriguenca com pel bon preu que té al mercat. La festa, organitzada per la cooperativa Safrà de les Garrigues, tindrà lloc durant el matí i començarà a les nou amb la collita. A 2/4 d'11 es rebran els plats cuinats amb safrà i, seguidament, al Casal Municipal, hi haurà una jornada tècnica amb el xef Eduardo Ivarsm, del restaurant barceloní Chéri.


Cap al migdia, a partir de 2/4 d'1, a la cooperativa tindrà lloc un dels moments més esperats i ja habitual del certamen, el concurs d'esbrinar -extreure el pistil de la flor-. Hi haurà premis per als millors esbrinadors, per al millor safrà i per al millor plat cuinat amb safrà. La jornada clourà amb una paella amb protagonisme també d'aquest producte. Durant el matí s'hi trobaran parades de productes artesans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada