divendres, 21 d’octubre del 2016

Cal Pastor, premi per l'esforç extra en sostenibilitat

L'allotjament de turisme rural Cal Pastor, a la Pobla de Cérvoles, ha rebut un reconeixement a la segona Nit del Turisme Rural Sostenible, que es va celebrar el 13 d'octubre a Solsona, per l'esforç addicional per reduir l'impacte ambiental de l'activitat turística. I és que Cal Pastor ha implantat recentment l'anomenat Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i l'etiqueta ecològica de la Unió Europea. D'altra banda, a la jornada es van lliurar premis a l'Agència Catalana de Turisme, la revista Descobrir, Zoo Pirineu, Mas Llagostera i Jordi Sargatal.


Cal Pastor va obrir les portes l'any 2004 a l'antiga casa del pastor dels ramats de cal Cabré i es va reformar respectant els elements de construcció original i cuidant la confortabilitat a totes les seves estances. És oberta tots els dies de l'any i compta amb un total de cinc habitacions dobles amb bany. A part de les habitacions, Cal Pastor ofereix servei de menjador amb cuina tradicional elaborada, disposa d'espais comuns com la sala de la llar de foc, una sala de jocs i una biblioteca. Els clients tenen accés també al jardí exterior i a la piscina climatitzada amb plaques solars, cosa que permet el seu ús al llarg de pràcticament vuit mesos a l'any.

Al capdavant hi ha l'Anton Bundó i la Carme Dalmau. Ell fa de guia dela zona i descobreix als hostes l'entorn i la seva història i ella cuina i ofereix tallers diversos i tractaments d'oleoteràpia i vinoteràpia. La sostenibilitat i el treball amb els productes locals sempre han estat la bandera de Cal Pastor. A més, produeixen oli de la seva pròpia finca. La casa rural està catalogada amb 3 espigues (gran confort).

Més info: http://lesgarrigues.cat/menjaridormir-allotjaments-calpastor.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada