divendres, 21 d’octubre del 2016

Descobrir el patrimoni d'un poble caminant

Aquest diumenge, 23 d'octubre, el Consell Comarcal, el Consell Esportiu i el Centre d'Estudis de les Garrigues reprenen a Belleguarda les caminades culturals, una jornada en què es fa un recorregut en un municipi i el seu entorn, sempre al voltant de 10 km aproximadament, acompanyats de persones que el coneixen bé i n'expliquen els valors.

Amb la de Bellaguarda ja són 19 les caminades que s'han fet i representa la represa de la temporada després de l'aturada estival. Bellaguarda és un municipi situat al sud més sud de les Garrigues, fent forntera amb el Priorat.
És sud, però és la part més elevada de la comarca, de manera que el paisatge es caracteritza per les vistes panoràmiques. Aquest diumenge, a part de l'habitual avituallament en ruta, els caminadors podran tastar també el reconegut i premiat oli d'oliva verge extra de la cooperativa, una entitat fundada el 1921. L'hora de trobada és a les 10h i el lloc la plaça de les Escoles. La inscripció és de sis euros (gratuïta per als menors de 14 anys).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada