dijous, 3 de novembre del 2016

L'actriu Aida Flix, premi Camins d'Or Líquid 2016

L'actriu de Torrebesses Aida Flix rebrà demà divendres, 4 de novembre, el guardó Camins d'Or Líquid 2016 com a ambaixadora de l'oli d'oliva verge extra i el patrimoni de les Garrigues històriques. Flix, que ha participat en sèries de televisió, en cinema, en anuncis i en teatre, ha estat sempre una difusora dels actius d'aquesta zona. L'acte es farà a l'ermita de Sant Sebastià d'Aspa, a les set de la tarda, i hi actuarà el grup Quartana, que recupera la música popular de les Terres de Ponent. Tot plegat servirà per inaugurar una nova edició, la vuitena, dels Camins d'Or Líquid, una iniciativa del Consell Comarcal del Segrià, ajuntaments i cooperatives, que té lloc des d'ara fins al desembre en sis pobles diferents amb l'oli com a denominador comú. Aquest és el programa d'actes:


6 de novembre, Aspa: esmorzar popular a la cooperativa, visita guiada al molí i xerrada sobre els beneficis i les propietats de l'oli d'oliva amb el doctor Manolo Guiu.

19 i 20 de novembre, Maials: Fira de l'Oli Verd. Esmorzar a la cooperativa, visita a les instal·lacions i tot el programa d'actes del certamen.

27 de novembre, Alfés: primer concurs Oliva i Pinyol de Ferro de proves de força per a adults i petits. Esmorzar a la cooperativa i taller de com fer olives a casa.

4 de desembre, Torrebesses: esmorzar a la cooperativa, recorregut guiat per la vila i concurs d'allioli.

11 de desembre, Alcanó: esmorzar a la cooperativa, visita guiada al molí, collita de l'oliva amb mètodes tradicionals i visita guiada a les construccions de pedra seca.

18 de desembre, Llardecans: esmorzar a la cooperativa i mostra de glosa i cant improvisat amb Cor de Carxofa.

Totes les activitats són gratuïtes i els qui hagin participat en almenys quatre de les sis jornades participaran en el sorteig d'un lot de productes. Els esmorzars tenen una aportació de dos euros, bescanviables a l'adquirir oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada