dilluns, 19 de setembre del 2016

La Granadella, vila florida

El municipi de la Granadella és un dels 86 de Catalunya, i l'únic de les Garrigues, que ha estat reconegut aquest setembre amb les Flors d'Honor 2016, una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per promoure la transformació de racons, pobles i ciutats a través de la flor i la planta ornamental.

En un acte celebrat a Olot (la Garrotxa) el divendres dia 16 i presidit per la conseller d'Agricultura, Meritxell Serret, es van lliurar els reconeixements anuals del moviment Viles Florides, que enguany han estat 20 més que l'anterior. Josep Pastó, president de la CHOC, assegura que, després de cinc anys d'aquesta iniciativa, "Viles Florides ja ha assolit alguns dels seus objectius fundacionals, aconseguir que l'interès per la natura, les plantes i els jardins avanci sense aturador".

Quant a la Granadella, aquest poble ha rebut la distinció de dues flors. A banda del reconeixement institucional als municipis, Viles Florides ha premiat també projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, són un exemple a seguir, com la Fundació de l'Antic Hospital de Sant Jaume d'Olot, el Centre Botànic de Reus, la Rambla Pompeu Fabra de Mollet del Vallès, el Jardí Botànic Marimutra de Blanes i La Siesta Salou Càmping Resort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada