divendres, 9 de setembre del 2016

Les Garrigues històriques en un mapa turístic

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià, comarca on administrativament pertanyen nou municipis de les anomenades Garrigues històriques, ha editat un nou mapa turístic de la zona, que pretèn ser una eina de treball per a les administracions i empreses, així com una eina de promoció que serveixi per a les persones que escullin el Segrià com a destinació turística.

El mapa identifica amb icones els principals atractius turístics comarcals, tant patrimonials com naturals, així com els serveis i equipaments d'interès. També recull els allotjaments,
s'identifiquen les oficines turístiques, els serveis de guies oficials i centres especialitzats en turisme actiu (hípiques, activitats aquàtiques, pitch&put, etc). Els museus i centres d'interpretació també hi són llistats i, naturalment, els punts d'interès patrimonial i natural i fires i festes rellevants.

Els nou pobles de les Garrigues històriques a què fem referència són Alfés, Sunyer, Aspa, Sarroca de Lleida, Alcanó, Torrebesses, Llardecans, Maials i Almatret. El mapa es pot trobar des d'aquest setembre a totes les oficines de turisme i ajuntaments de la comarca i us el podeu descarregar en format pdf aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada