dimecres, 10 d’agost de 2016

Quatre passejades nocturnes

Quasi tothom ja sap que les millors hores de l’estiu a Ponent comencen a mitja tarda. “Aaaaaara sí que s’està bé”, “Caaaalla, que corre l’airet” o “Ja arriba la marinada” se sent sovint, cap al vespre o la nit, a molts pobles de les Garrigues. No és estrany, per tant, que les activitats a la fresca estiguin molt presents a les programacions d’estiu de la comarca. Cinema a la fresca, sopars a la fresca, concert a la fresca, recitals a la fresca... Però avui us proposem una activitat concreta a la fresca, les caminades o passejades, i ho fem perquè aquests dies hi ha lluna plena i l’experiència és doblement satisfactòria. Us en proposem quatre:


DIJOUS 11 D’AGOST
La Pobla de Cérvoles
Sortida a les 22h i recorregut pels voltants del municipi.

DIVENDRES 12 D’AGOST
El Soleràs.
En el marc de la Festa Major, caminada “Fem un beure als Sabaters”, amb refresc a mig camí i remullada a les piscines a l’arribar.
Sortida de la plaça a les 22.30h.

DISSABTE 13 D’AGOST
La Granadella
Recorregut de 8-9 km, aprofitant la recent presentació del mapa i guia Paisatges de l’Oli (ed. Piolet), que aquell dia es podran trobar en promoció. Refrigeri a l’arribar.
Sortida del Centre de la Cultura de l’Oli a les 21h.

DIJOUS 18 D’AGOST
Juneda
“La lluna i la banqueta”. Ja fa 20 anys que l’associació ambientalista La Banqueta organitza aquesta ruta pel passeig arbrat del canal d’Urgell. En els últims anys, la marxa ha aplegat fins a 800 persones. Es recolliran donatius per l’ONG ProActiva Open Arms. Xocolatada i bany nocturn a l’arribar.
Sortida del portal del Marca a les 22h.

... i una de propina:
DIJOUS 11 D’AGOST
Maials
Pujada al Calvari per veure la posta de sol a ritme de jazz i música chill-out i amb mojitos i aigua de València.
Sortida a les 20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada